به گزارش خبرنگار گروه دفاع مقدس خبر گزاري "مهر"سردار مير فيصل باقرزاده رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس در آستانه سوم خرداد سالروز قتح خرمشهركه«روز ملي مقاومت و پيروزي »نامگذاري شده است در جمع خبرنگاران به تشريح برنامه ها و جشنهاي اين روز در سطح كشور پرداخت.
وي برگزاري اين مراسم و جشنها را مقدمه اي بر مرور بسياري از درسها دانست و مهمترين درسهاي حادثه عمليات بيت المقدس و آزاد سازي خرمشهر را مسئله تاثير اتحاد و همبستگي و مشاركت عمومي ملت ايران عنوان كرد و گفت:ملت ايران براي دفاع از ارزشهايي كه براي آن انقلاب كرده بود در صحنه ايستاد و يد واحده شد و خداوند خرمشهر را آزاد كرد و آزاد سازي خرمشهر از بركات وحدت ملي بود.
رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس با تاكيد بر حفظ خاطرات دوران دفاع مقدس بازتابهاي ناشي از اين يادآوري ها را در نسل جوان بسيار تاثير گذار خواند و افزود:اين يادآوري ها علاوه بر ايجاد پيوستگي و وحدت ملي، بروز زيباترين صفات انساني در نسلي كه آن دوران را درك نكرده را بدنبال دارد و مصداق بارز اين خصلت برجسته انساني اميدوار شدن به آينده و تلاش آگاهانه براي ساختن آينده است.
وي اظهار كرد:امروز دستاورد سوم خرداد و ديگر روزهاي پر افتخار دوران دفاع مقدس مثل يك ذخيره اي در دستان جوانان ما قرار دارد و آنها به خوبي مي توانند از اين ذخيره براي ساخت مملكت استفاده كنند.
سردار باقرزاده با بيان اينكه نام اصلي عمليات بيت المقدس «عمليات الي بيت المقدس» بوده است افزود:عمليات بيت المقدس از لحاظ مقياسهاي نظامي با بسياري از عملياتهاي بزرگ جنگ جهاني دوم قابل مقايسه و در مواردي بالاتر است.اين عمليات فرصتي را براي ملت ايران فراهم كرد به نحوي كه توانست قابليتها و توانمندي هاي خود را در عرصه بين المللي نشان دهد.
وي پيروزي درعمليات بيت المقدس را باعث توجه و آگاهي استكبار جهاني به توانمندي ملت ايران عنوان كرد و افزود:ملت ايران نشان داد با وجود جوان بودن انقلاب هميشه اين قابليت را دارد كه با اتخاذ استراتژي مناسب خود را به اهداف مناسب برساند.قبل از عمليات بيت المقدس استكبار جهاني اميدوار بود كه صدام آن گونه مقاومت كند كه خاطره ايراني بودن اين شهر براي هميشه تاريخ از اذهان ملت ايران پاك شود.
وي در ادامه گفت:صدام با غرور گفته بود كه" اگر ايراني ها خرمشهر را پس بگيرند من كليد بصره را هم به آنها خواهم داد!"البته ملت ايران با شجاعت خرمشهر را پس گرفت اما آنها به وعده خود عمل نكردند.
رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس در خصوص شكست صدام و نيروهاي بعثي گفت:بنياد پيشنهاد مي دهد و اعلام آمادگي مي كند كه چنانچه در همين روزها يك خبرنگار و يا خبرنگاران عرب و غير عرب كه در عراق هستند با صدام تحت عنوان «حديث الهزيمه»يعني روايت شكست مصاحبه اي انجام دهند جايزه ويژه اي به آنها تعلق مي گيرد.
وي افزود:ما آماده شنيدن روايت شكست رژيم بعثي عراق در خرمشهر از زبان صدام قبل از مرگش كه احتمالا بر اثر خودكشي است خواهيم بود.
سردار پاسدار ميرفيصل باقرزاده ضمن اشاره به تلاشهاي غرب در دوران جنگ تحميلي در ناديده گرفتن توانايي ايران، به ادامه اين تلاشها در مسائل ديگر نظير بحث توانايي هسته اي ايران اشاره نمود و تاكيد كرد:پيام ما اين است كه بنا بر همان دلايلي كه ملت ايران در ماجراي اشغال خرمشهر از حق خود كوتاه نيامد و سرانجام اين شهر آسماني را با جنود رحماني از چنگال جنود شيطاني آزاد كرد،از حقوق حقه خود در همه عرصه هاي ملي و بين المللي از جمله دستيابي به فن آوري هسته اي عدول نخواهد كرد.امروز دول غربي به خوبي مي دانند كه فرهنگ سوم خرداد سد فولاديني در مقابل مطامع آنهاست.
وي بر تاثير آزادسازي خرمشهر در تمام عرصهها تاكيد نمود و خاطر نشان كرد:امروز درس مهم آزاد سازي خرمشهر در همه عرصه هاي كشور از موضوع انتخابات رياست جمهوري تا بهره وري از فن آوري هسته اي و تا مقابله با تبليغات مسموم استكبار جهاني كارساز و راه گشاست.
رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس با ابراز اميدواري از به كار گيري تجربيات دوران دفاع مقدس در سازندگي كشورتصريح نمود:ما اميدواريم كه فرزندان غيور سوم خرداد و 22بهمن و ديگر روزهاي تاريخي ملت ايران كما كان با مشاركت خود در 27خرداد سال جاري حماسه اي ديگر خلق كنند.
وي در ادامه به تشريح برنامه ها و جشنهاي سالروز فتح خرمشهر پرداخت و گفت:سيزده نهاد به عنوان نهادهاي اصلي در اين امر مشاركت دارند كه مجموعا 50نهاد با ستاد بزرگداشت سوم خرداد همكاري مي كنند.
وي ضمن بيان كليات برنامه هاي ويژه سوم خرداد از برگزاري جشن ملي مقاومت و پيروزي در سوم خرداد 84 خبر داد وافزود:جشن ملي مقاومت و پيروزي روز سه شنبه سوم خرداد ساعت 16در مصلي بزرگ امام خميني(ره)تهران برگزار مي شود كه با حمل پرچم جمهوري اسلامي ايران از حرم مطهر امام خميني(ره)توسط بسيجيان و دو امدادي به سمت مصلي بزرگ امام خميني(ره) با حضور در صحن مصلي و پيوستن به اجتماع پرشور عموم مردم و رزمندگان همزمان در استانها و شهرها آغاز مي گردد.
وي برنامه هاي ديگر اين روز چنين عنوان كرد: برپايي ميزگرد تلويزيوني تجزيه و تحليل عمليات فتح خرمشهر با حضور فرماندهان ارتش و سپاه، برگزاري جشن رسانه ها در آزاد سازي خرمشهر در اول خرداد ساعت 17در مركز فرهنگي سيدالشهداء تهران، پخش سرود و مارش پيروزي در ساعت 16همزمان با ساعت اعلام فتح خرمشهر از صدا و سيما و مساجد سراسر كشور، توزيع گل و شيريني همزمان با ساعت اعلام فتح خرمشهر، توزيع كتاب خرمشهر در مدارس استان تهران، توليد و پخش تيزر و نماهنگ «خاكستر دريا»، جشنواره تاتر فتح خرمشهر با مشاركت 5 استان همجوار از سوم تا هفتم خردادماه، نور افشاني در شب سوم خرداد در خرمشهر، نواختن زنگ مقاومت و پيروزي در مدارس تهران كه در واقع زنگ درس مقاومت است و اساتيد و معلمين در مورد خرمشهر با دانش آموزان صحبت خواهند كرد، انتشار ويؤه نامه مطبوعاتي با عناوين«جايي در بي نهايت، حماسه نگاران، فرهنگ پايداري، حماسه پايداري، ره توشه،حماسه ماندگار»،انتشار فصل نامه ملي ، بر پايي ايستگاه هاي صلواتي در مراكز و اماكن عمومي و ديگر برنامه هاي جنبي.
نظر شما